Tranzactii imobiliare placute

Inchiriere Spatiu Birouri Banu Manta

Detalii Proprietate:

  • Tip Oferta:Inchiriere
  • Tip Imobil:Spatiu Birouri
  • Pret:6.480 €
  • Comision:25%
  • Camere:10
  • Bai:3
  • Suprafata Utila:460 mp
  • An constructie:2019

Descriere:

Suntem bucurosi sa iti prezentam in Piata Victoriei o noua cladire de birouri in suprafata construita de 540 mp. Proprietatea va fi finalizata in 2 luni de la semnarea contractului de inchiriere si poate fi personalizata atat la interior cat si la exterior in functie de cerintele chiriasului.

Cladirea se preteaza foarte bine datorita locatiei, accesibilitatii mijloacelor de transport si calitatii constructiei pentru clinica medicala, clinica stomatologie, salon infrumusetare, scoala privata, gradinita privata, restaurant, sediu de companie IT sau din domeniul financiar, cabinet de avocatura, notariat s.a.

La proprietate se poate ajunge foarte usor cu toate mijloacele principale de transport in comun. Zona e dominată de actori majori cheie în domeniul financiar, bancar, consultanta, farmacie, medical si IT & T. De asemenea, pe o raza de aproximativ 1000 m (5-8 minute de mers pe jos), există mai multe hoteluri de 4 si 5 stele. În același timp, locația se află în inima Bucureștiului gastronomic și cultural.

Suprafata totala: 540 mp impartita in 5 nivele (subsol, parter + 3 etaje).

Distante:
Palatul Guvernului - 4 minute de mers pe jos
Ministerul Transporturilor și Gara de Nord - 5 minute cu mașina
Stația de metrou "Victoriei" - 3 minute de mers pe jos
Aeroportul Internațional "Henri Coandă" - 20 de minute cu mașina
Parc "Herastrau" - 10 minute cu mașina
Zona ambasadelor - 7 min cu mașina
"Băneasa" Shopping City / Ambasada SUA - 12 min cu masina
Locuri de parcare 10 locuri sunt incluse în prețul chiriei - toate la nivelul solului, 4 în interiorul cladirii, 2 in fața clădirii sub supraveghere video și 4 in partea din spate a clădirii, pe o suprafață păzită în condiții de siguranță.

Cladirea are caracteristicile arhitecturale si functionale cerute de mediul de business in 2019 si va ajunge la stadiul de cladire verde la finalizare pentru a spori eficienta energetica si a reduce la minim cheltuielile lunare de exploatare. De asemenea va fi prevazuta cu BMS (Building Management System).

Va invitam sa ne contactezi pentru mai multe informatii, schitele proprietatii si vizionarea acesteia.Daca doresti sa vinzi sau sa inchiriezi apartamente, vile, terenuri si spatii comerciale in Bucuresti si localitatile limitrofe iti stam la dispozitie cu o evaluare gratuita. Te invitam sa ne contactezi!Specificatii:

Birouri
Da
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu

Localizare:

Contact Agent

avatar Consultantul Tau Imobiliar
0725.388.605